Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 Yönetim Memuru alımı yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı içerisindeki personel istihdamına bir yenisini daha ekliyor. Daha önce 4147 işçi alımı gerçekleştiren GSB, şimdi de 1200 yönetim memuru alımı yapacak. Müjdeli haber, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 Yönetim Memuru alımı yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı büyümeye devam ediyor. Bu yıl içerisinde binlerce kişiyi istihdam eden Bakanlık, son dakika açıklaması yaparak Yurt Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 1200 yönetim memurunun alınacağını açıkladı. GSB sözleşmeli 1200 personel alım başvuru şartları belli oldu mu? İşte tüm ayrıntılar...

GSB 1200 PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl içerisindeki istihdam ettiği personel sayısı artmaya devam ediyor. Yapılan son dakika açıklamasına göre GSB sözleşmeli 1200 Yönetim Memuru alımı gerçekleştirecek. Yönetim Memuru pozisyonundakiler yurt müdürlüklerinde görev alacak. Bakan Kasapoğlu GSB personel alımı hususu hakkında şöyle konuştu: "GSB Ailemiz Büyümeye Devam Ediyor! Yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı yapacağız. Başvurular 10-14 Ekim tarihleri arasında  @kariyerkapisi ’ndan gerçekleştirilecek. Hayırlı, uğurlu olsun."

GSB 1200 İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 1200 yönetim memuru alımının başvuru detayları bu gece itibariyle belli oluyor. Gece 00.00'dan sonra GSB 1200 işçi alımı başvuru şartları detayları bakanlık tarafından açıklanacak. Sözleşmeli memur adayları e-Devlet üzerindeki kariyer kapısı sekmesi aracılığyla GSB yönetim memuru alımı için başvuru yapabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler