Genç: Kırsal mahallelere yatırım hamlesi yaptık

Başkan Ahmet Metin Genç vatandaşlara mahçup olmadıklarını söyledi.

Genç: Kırsal mahallelere yatırım hamlesi yaptık

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 4,5 yıllık görev süresi boyunca köyden mahalleye dönüşen 35 yerleşim birimde büyük bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Kırsal mahallelerde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde hizmet ve proje ürettiklerini kaydeden Başkan Genç, "Ortahisar'ımızın 85 mahallesinde çalışmalar yaptık. Her bir mahallemize dokunduk. Özellikle büyükşehir yasasıyla köyden mahalleye dönüşen 35 mahallemizde bugüne kadar yapılan hizmetlerin tamamından daha fazla hizmet ürettik. Ve kırsal mahallelerimiz ile merkez mahallelerimiz arasındaki gelişmişlik farkını en aza indirdik." dedi. 

VATANDAŞLARIMIZA MAHCUP OLMADIK

Kırsal mahallelerin yollarını standartlara uygun hale getirmek için çok büyük gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Genç, "Kırsal mahallelerde belki hiçbir dönemde görülmemiş şekilde yol çalışması yaptık. 2018 yılında kırsalda bulunan 35 mahallemizde toplamda 18211 ton asfalt, 15 865 ton yaş beton, 35200 ton kuru beton çalışması yaptık.  İhaleyle de 19664 ton beton döktük. Bu rakamlar tarihte eşi benzeri görülmemiş oranlara tekabül eden yatırımlardır. O nedenle mahallelerimizi ziyaret ettiğimiz zaman alnımız ak, yüzümüz pak bir şekilde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu ve mutluğunu yaşıyoruz. Ve vatandaşlarımıza mahcup olmuyoruz. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızda her fırsatta yaptığımız hizmetlerle ilgili teşekkürlerini ve memnuniyetlerini belirtiyorlar. Altyapı hizmetleri başta olmak üzere vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını çözecek projeler ürettik. Yüksek kodlu mahallelerimizde başta beton ve asfalt yol olmak üzere istinat duvarı, yağmur suyu kanalları gibi altyapı çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımıza göreve başlamadan önce ne söz verdiysek yerine getirdik. Ortahisar ilçemizdeki bütün yolları görev süremiz sona ermeden standartlara uygun hale getireceğimize dair taahhütlerimiz olmuştu. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Şu an itibarıyla ilçemizdeki bütün yolları % 95 oranında standartlara uygun hale getirdik. Yollarımız yapmış olduğumuz betonlama ve asfaltlama çalışmalarıyla daha güvenli hale geldi ve vatandaşlarımızın ulaşım standartları yükseldi." diye konuştu.  

Genç: Kırsal mahallelere yatırım hamlesi yaptık

Genç: Kırsal mahallelere yatırım hamlesi yaptık

Genç: Kırsal mahallelere yatırım hamlesi yaptık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler