Gemideki ünlü oyuncu ortaya çıktı

İsrail askerlerinin "Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası çerçevesinde Gazze'ye yardım taşıyan gemilere düzenlediği baskının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen 368 kişi bugün serbest bırakılarak sınır dışı edilmeye başlandı. Bu kişi

Gemideki ünlü oyuncu ortaya çıktı

İsrail askerlerinin "Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası çerçevesinde Gazze'ye yardım taşıyan gemilere düzenlediği baskının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen 368 kişi bugün serbest bırakılarak sınır dışı edilmeye başlandı.

 

Bu kişiler arasında dizi oyuncusu Sinan Albayrak'ın yanı sıra gazeteci abisi ve daha önce İsrail ile Türkiye ilişkilerinde kriz yaratan Ayrılık dizisinin konsept danışmanı Hakan Albayrak da yer alıyordu.

 

Serbest bırakılan 270 Türk'ün şu anda Tel Aviv'deki Ben Gurion havaalanında kendilerini Türkiye'ye getirecek uçağın içinde bekledikleri bildirildi.

 

Sinan Albayrak, en son olarak Mavi Marmara isimli gemi Gazze'ye doğru seyrini sürdürürken görüntülenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem