Gelin öldü, damat ağır yaralı

Bursa'da bir gün önce evlenen ve Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne balayına giderken trafik kazası geçiren Fatih-Sinem Kaçar çifti ağır yalandı. Hastaneye kaldırılan gelin Sinem Kaçar yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, damat Fatih Kaçar ise yaşa

Gelin öldü, damat ağır yaralı

Bursa'da bir gün önce evlenen ve Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne balayına giderken trafik kazası geçiren Fatih-Sinem Kaçar çifti ağır yalandı. Hastaneye kaldırılan gelin Sinem Kaçar yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, damat Fatih Kaçar ise yaşam mücadelesi veriyor.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilyacılık yapan Fatih Kaçar (28) ile Sinem Kaçar (Kuşçu) (23), önceki gece Gölbaşı Düğün Salonu'nda aile yakınlarının katıldığı düğün töreninde evlendi. İlk gecelerini evlerinde geçiren mutlu çift, Fatih Kaçar'ın kullandığı 16 F 9222 plakalı araçla balayına gitmek üzere yola çıktı. Balayını geçirmek için araçlarıyla Balıkesir'e gitmekte olan çift, Fatih Kaçar'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dün saat 13.00 sıralarında Bursa-Karacabey yolu 44. kilometresinde kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan Kaçar çifti Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir günlük gelin Sinem Kaçar yolda hayatını kaybederken, damat Fatih Kaçar'ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem