Gelin Damat Bilardo Oynadı

Yeminli Mali Müşavir Recep Kır ile Trabzon Seçim Müdürü Fatma Kır'ın oğlu Mete Kır, Migros'ta Satış Danışmanı olarak görev yapan, Aydın-Fatma Taşkın ailesinin kızı Nazan Taşkın ile dünya evine girdi.Defterdarlık Dinlenme Tesisleri'nde Trabzon Belediye Baş

Gelin Damat Bilardo Oynadı

Yeminli Mali Müşavir Recep Kır ile Trabzon Seçim Müdürü Fatma Kır'ın oğlu Mete Kır, Migros'ta Satış Danışmanı olarak görev yapan, Aydın-Fatma Taşkın ailesinin kızı Nazan Taşkın ile dünya evine girdi.

Defterdarlık Dinlenme Tesisleri'nde Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun kıydığı nikahla bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift nikah saatine kadar bir el bilardo oynadı.

Usta bilardocu olan damat Mete Kır ve acemi bilardocu gelin Nazan Taşkın, tesise nikah saatinden önce geldiler. Bir anda bilardo masasını karşılarında gören genç çift hemen iddiaya tutuşup bir el üç top bilardo maçı yaptılar. Nikahın heyecanına kapılan usta bilardocu damat Kır, gelin Taşkın'a mağlup olunca iki ailenin taraftarları arasında gülüşmelere neden oldular. Maç sonunda kaybeden damat tüm ısrarlarımıza karşın iddianın sonucunu açıklamaktan kaçındı. “ Bu bizim aramızda bir sır” diyen genç çift daha sonra nikah merasimi için hazırlanan platforma geçti. Atılan imzanın ardından dünya evine giren çiçeği burnundaki çifte bizlerde ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem