Gazze'de bilanço artıyor!

Gazze Şeridi'ndeki acil yardım servislerinin şefi Muaviye Hüseyin, İsrail ordusunun Hamas'a yönelik taarruzunda ölenlerin yaklaşık üçte birinin çocuk ve 16 yaşından küçükler olduğunu açıkladı.Bu arada, İsrail ordusu, bu akşam, Mısır sınırındaki tünellerin

Gazze'de bilanço artıyor!

Gazze Şeridi'ndeki acil yardım servislerinin şefi Muaviye Hüseyin, İsrail ordusunun Hamas'a yönelik taarruzunda ölenlerin yaklaşık üçte birinin çocuk ve 16 yaşından küçükler olduğunu açıkladı.

Bu arada, İsrail ordusu, bu akşam, Mısır sınırındaki tünellerin yakında bombalanacağını bölge sakinlerine bildiren ve evlerini terketmeleri uyarısında bulunan broşürleri Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah üzerine attı.

Mısır sınırı boyunca atılan binlerce uyarı bildirisinde, Mısır sınırı boyunca bulunan mahallelerde oturanlardan evlerini terketmeleri istenerek, bölgenin teröristlerin buralardaki tünelleri kullandıkları ve silah depoladıkları gerekçesiyle bombalanacağı belirtildi.

Öte yandan, Yunanistan yarın Gazze Şeridi'ne askeri bir uçakla 13 ton tıbbi malzeme göndereceğini bildirdi.

Kanada da, Gazze'deki sivil halk için 3,4 milyon dolar tutarında insani yardım gönderdiğini açıkladı ve Hamas ile İsrail arasında derhal ve kalıcı bir ateşkes çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem