Gazze yanıyorsa bende yanayım

63 yaşındaki İbrahim Ulusan, Taksim Meydanı'na giderek “Kahrolsun İsrail” sloganları atıp üzerine benzin döktü. Daha sonra elindeki çakmağı çakan Ulusan, bir anda alev topuna döndü. “Filistinliler Yanıyorsa Ben De Yanayım” Dedi PROTESTOCU Ulusan'ı kurtarm

Gazze yanıyorsa bende yanayım

63 yaşındaki İbrahim Ulusan, Taksim Meydanı'na giderek “Kahrolsun İsrail” sloganları atıp üzerine benzin döktü. Daha sonra elindeki çakmağı çakan Ulusan, bir anda alev topuna döndü.

“Filistinliler Yanıyorsa Ben De Yanayım” Dedi

PROTESTOCU Ulusan'ı kurtarmak isteyen güvenlik güçleri yoldan geçen bir otobüsü durdurarak yangın tüpünü alıp ilk müdahaleyi yaptı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan şahsın, hastaneye kaldırıldığı sırada, “Filistinliler yanıyorsa ben de yanayım” dediği öğrenildi

Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'i protesto etmek amacıyla Taksim Meydanı'na gelen şahıs, kendini ateşe verdi. Polis, alev topuna dönen şahsa yangın söndürme tüpüyle müdahale etti.

Alınan bilgiye göre emekli işçi İ.U (63) ,Taksim Meydanı'na gelerek Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'i protesto etti. "Kahrolsun İsrail" sloganları atarken bir yandan da üzerine benzin döken şahıs, elindeki çakmağı çakınca bir anda alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen şahsa ilk müdahale polis ekiplerinden geldi. Yoldan geçen bir otobüsteki yangın söndürme tüpünü alan polis memurları, alev alev yanan şahsa gerekli müdahalede bulundu. Müdahale sırasında bir polis memurunun elindeki sigara dikkat çekti.

İ.U'nun, eylem için Gümüşhane'den İstanbul'a geldiği ve "Filistin'dekiler yanıyorsa, ben de yanayım" diyerek kendini ateşe verdiği öğrenildi. Vücudunda ağır yanıklar oluşan şahsın Taksim İlkyardım Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem