Gazze için mini zirve

Dışişleri Bakanlığı Konutu'ndaki görüşmede, İsrail'in kara harekatına başladığı Gazze'deki son durum hakkında değerlendirme yapılacak. Bu çerçevede, Dışişleri Bakanı Babacan'ın konuya ilişkin temasları hakkında Gül'ü bilgilendirmesi ve bundan sonra atılac

Gazze için mini zirve

Dışişleri Bakanlığı Konutu'ndaki görüşmede, İsrail'in kara harekatına başladığı Gazze'deki son durum hakkında değerlendirme yapılacak. Bu çerçevede, Dışişleri Bakanı Babacan'ın konuya ilişkin temasları hakkında Gül'ü bilgilendirmesi ve bundan sonra atılacak adımlara yönelik görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Gül bugün, Suudi Arabistan'dan dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de aynı konu üzerine telefon görüşmesi yaptı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı da İsrail'in uluslararası toplumun uyarılarına ve uluslararası kamuoyundaki tepkilere rağmen Gazze Şeridi'ne kara harekatına başlamasını kabul edilemez bulduğunu ve kınadığını belirterek, harekatın durdurulması ve ateşkes sağlanması çağrılarını yineledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem