Gazı Var Deyip Eve Gönderdiler

Adana'da, gece rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan ve doktorların "Gazı var" diyerek evine gönderdiği 13 günlük bebek, hayatını kaybetti. Ahmet Dardoğan isimli bebek, anne ve babası tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.Doktorların "Gazı var" di

Gazı Var Deyip Eve Gönderdiler

Adana'da, gece rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan ve doktorların "Gazı var" diyerek evine gönderdiği 13 günlük bebek, hayatını kaybetti. Ahmet Dardoğan isimli bebek, anne ve babası tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Doktorların "Gazı var" diyerek evine gönderdiği 13 günlük Ahmet, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bir ümit bebeklerini hemen hastaneye götüren çift, evlatlarının öldüğünü öğrendi. Acı haberi alan Dardoğan çifti ile diğer yakınları, sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem