Gazeteye ilan verdi ne hale geldi!

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Bağ-Kur emeklisi olan Abdulselam Konak (60) tek yaşadığı için evine temizlikçi bulmak için bir gazeteye ilan verdi. Gazeteye ilan verdikten sonr

Gazeteye ilan verdi ne hale geldi!

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Bağ-Kur emeklisi olan Abdulselam Konak (60) tek yaşadığı için evine temizlikçi bulmak için bir gazeteye ilan verdi. Gazeteye ilan verdikten sonra dün iki kadın arayarak temizlikçi olarak çalışabileceklerini söyledi. Bunun üzerine Konak, kadınlara bugün için randevu verdi. Kadınlar bugün saat 16:00 gibi Konak'ın evine gelerek iş görüşmesi yapmaya başladı. Bir süre sonra Konak ile kadınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından kadınlar Konak'ı evinin içinde bıçaklayarak kayıplara karıştı. Konak ise yaralı bir vaziyette komşusunun zilini çaldı. Kapıyı açan kişiye "Beni temizlikçi olarak çalışmak isteyen kadınlar bıçakladı" diyerek yere düşdü. Komşu hemen polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Konak'ı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalenin ardından kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi aldığı görülen Konak, Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedaviye alınan Konak'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Konak'ı bıçaklayıp kaçan kadınları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler