Gazeteci'nin İlginç Davetiyesi

Mahalli Olay gazetesinin muhabiri Hasan Akar, Bursa'dan Neslihan Demirci ile dillere destan bir düğünle Zeytindalı Tesisleri'nde evlendi. Düğüne Havran Kaymakam Fatih Genel, daire amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda gazeteci ve dav

Gazeteci'nin İlginç Davetiyesi

Mahalli Olay gazetesinin muhabiri Hasan Akar, Bursa'dan Neslihan Demirci ile dillere destan bir düğünle Zeytindalı Tesisleri'nde evlendi. Düğüne Havran Kaymakam Fatih Genel, daire amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

"İmkansız Aşk" şarkısıyla ünlenen İsmail Özkan söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Körfez'in altın sesi olarak tanınan İlhan Altın da sevilen parçalarını seslendirdi. Öte yandan Akar çiftinin gazete şeklinde yaptırdığı davetiye büyük ilgi çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem