Gazeteciliğin önemi daha da artmıştır

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu basının doğruluk, tarafsızlık, objektiflik gibi temel etik değerler üzerinde yükseldiğini belirterek toplumsal yaşamın en önemli

Gazeteciliğin önemi daha da artmıştır

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu basının doğruluk, tarafsızlık, objektiflik gibi temel etik değerler üzerinde yükseldiğini belirterek toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biri olan gazeteciliğin dünyada öneminin daha da hissedilir olduğunu söyledi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Trabzon’da görev yapan yerel ve ulusal sektördeki gazetecilerin gününü kutladı. Oldukça meşakkatli bir mesleği icra eden gazetecilerin gerek toplum, gerekse birey ve insanlık için çok ulvi bir görevde zor koşullarda çalıştıklarını dile getirdi. İletişimin, bilginin, fikrin yayılması ve geliştirilmesi yanı sıra hakların, eşitliklerin, adaletsizliklerin savunulması ve korunmasında da yüksek paya sahip çalışan gazetecilerin gerek bölgenin gerekse ülkenin sorunlarının gündeme getirilmesi ve çözüm sağlanmasında da etkili rol oynadıklarını kaydetti.

Hacısalihoğlu, açıklamasında şöyle konuştu;

“Umuyoruz ki çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bütün kesimlerin kutladığı camianın kendi sorunlarının da aza indirgendiği ve evrensel değerlere ulaştırıldığı bir sürece bir adım olur. Başta yönetim kurulum, camiam ve iş dünyası olmak üzere her zaman iç içe olduğumuz çalışan gazetecilerin 10 Ocak gününü bu duygular ile kutluyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler