Flaş Burak Yılmaz iddiası - Fotoğraf paylaştı

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz için flaş iddia.

Flaş Burak Yılmaz iddiası - Fotoğraf paylaştı

Trabzonspor ile yaşadığı krizin ardından kadro dışı kalan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'la ilgili yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Adı Süper Lig'in diğer kulüpleriyle de anılan Burak Yılmaz, Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye transfer oluyor.

Menajer Özkan Doğan, Çin kulübünü çalıştıran Fabio Cannavaro ile İtalya'nın Napoli kentinde görüşme gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından Cannavaro ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Doğan'ın, İtalyan efsaneyle Burak Yılmaz için görüştüğü konuşuluyor.

Gerekli şartların oluşması halinde Çin'e dönmeye sıcak bakan Burak Yılmaz, GZ Evergrande forması giymeye olumlu yaklaşıyor.

Çin ekibi, sözleşmesi Ocak ayında bitecek olan golcüsü Alan Carvalho'nun yerine Burak Yılmaz'ı düşünürken Brezilyalı golcünün de adı Galatasaray'la anılıyor.

Daha önce Çin'de Beijing Guoan forması giyen Burak Yılmaz, kısa macerasının ardından Türkiye'ye dönmüş ve Trabzonspor'a imza atmıştı. (Skorer)

Flaş Burak Yılmaz iddiası - Fotoğraf paylaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler