First Lady Erdoğan'ın bilinmeyen yönü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi ‘First Lady’ Emine Erdoğan’ın bugüne kadar bilinmeyen bir hobisi, Cumhurbaşkanlığı’nın yenilenen resmi internet sitesine konulan özgeçmişinde ortaya çıktı. İŞTE ERDOĞAN'IN HOBİLERİ Özgeçmişinde, Emine Erdoğan’ın kitap o

First Lady Erdoğan'ın bilinmeyen yönü
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi ‘First Lady’ Emine Erdoğan’ın bugüne kadar bilinmeyen bir hobisi, Cumhurbaşkanlığı’nın yenilenen resmi internet sitesine konulan özgeçmişinde ortaya çıktı.
 
İŞTE ERDOĞAN'IN HOBİLERİ
 
Özgeçmişinde, Emine Erdoğan’ın kitap okumak, yüzmek ve Türk Sanat Müziği dinlemenin yanı sıra araba kullanmaktan keyif aldığı belirtildi.
 
YARDIMSEVERLİĞİ AİLESİNDEN MİRAS
 
Aslen Siirtli, Cemal ve Hayriye Gülbaran çiftinin 5’inci çocuğu olarak 21 Şubat 1955’te İstanbul’da dünyaya geldiği, eğitimini İstanbul Kız Meslek Lisesi’nde tamamladığı belirtilen özgeçmişte Emine  Erdoğan’ın ailesinden aldığı yardımseverlik mirasını hayatının tümüne yansıttığı aktarıldı.
 
ERDOĞAN BÜYÜK BİR SEFERBERLİK BAŞLATTI
 
Emine Erdoğan’ın, Türkiye’nin belli yörelerinin hâlâ kanayan yarası olan kız çocuklarının okutulmaması problemine karşı Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yurt çapında büyük bir seferberlik başlattığı ve ‘Haydi Kızlar Okula’ kampanyası ile on binlerce kız çocuğunun okuma yazma öğrenmesi ve okula başlamasını sağladığı da vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler