Fındıkçı isyan etti AKP'yi bastı

Sakarya'nın Kocaali ilçesi'nde fındık taban fiyatının açıklanmasından sonra aralarında 2B nedeniyle fındıklarını TMO'ya teslim edemeyenlerin de olduğu bin kadar fındık üreticisi FİSKOBİRLİK Genel Başkanının bürosunu taşlayıp, AK Partinin tabelasını indirm

Fındıkçı isyan etti AKP'yi bastı
Sakarya'nın Kocaali ilçesi'nde fındık taban fiyatının açıklanmasından sonra aralarında 2B nedeniyle fındıklarını TMO'ya teslim edemeyenlerin de olduğu bin kadar fındık üreticisi FİSKOBİRLİK Genel Başkanının bürosunu taşlayıp, AK Partinin tabelasını indirmek istedi.

Sabah saatlerinde Kocaalide fındık taban fiyatını protesto eden üreticiler, ilçenin Zafer Meydanında toplanarak yürüyüş yapmak istedi. Polisin yürüyüşe izin vermemesi üzerine kalabalık, Ziraat Odasının camlarını taşladı.

Buradan Ak Parti İlçe Teşkilat binasına kadar gelen kalabalıktan bir kişi çatıya çıkarak partinin tabelasını indirmeye çalıştı.

Tabelaya tekme atan ve vuran kalabalık, binanın camlarını kırdı. Öfkeli üreteciler daha sonra ise FİSKOBİRLİK Genel Başkanı Lütfü Bayraktar'ın bürosuna ilerleyerek saldırıda bulundu. Büroyu da taşlayan kalabalığa polis müdahalede bulundu. Kalabalığın üzerine göz yaşartıcı gaz sıkan polis, kalabalığı bölgeden güçlükle uzaklaştırdı.

Olaylar sırasında biber gazından etkilenenler oldu. Bölgede olabilecek olaylara karsı polis ekipleri bölgede bekletiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem