Fındık İşcilerinin Deniz Keyfi

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nden gelen fındık işçileri, Akçakoca'da fındık bahçelerinde çalışarak para kazanıyor. Dün yağmur nedeniyle çalışmayan fındık işçileri sahile indi. Erkek çocuklar denize girerken, genç kızlar ise günlük kıyafetleri ile denizin sı

Fındık İşcilerinin Deniz Keyfi

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nden gelen fındık işçileri, Akçakoca'da fındık bahçelerinde çalışarak para kazanıyor. Dün yağmur nedeniyle çalışmayan fındık işçileri sahile indi. Erkek çocuklar denize girerken, genç kızlar ise günlük kıyafetleri ile denizin sığ kesimlerinde gezindi.

İlk defa denizi gördüğünü söyleyen 18 yaşındaki İkramiye Soluer, “12 kardeşimle birlikte Akçakoca'ya çalışmaya geldik. Yağmur yağması nedeniyle işveren izin verince biz de gezintiye çıktık. Sahile indik. Ben ilk defa denizi görüyorum. Denize girdim, deniz çok güzelmiş. Hep çalışıyoruz, bizim için bir değişiklik oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem