Film Jolıe'nin Başını Yaktı

Uzun bir süredir ayrılacakları yolunda söylentiler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasındaki anlaşmazlığa bu sahneler tuz- biber ekti. Anglosakson kültürünün ilk destanı olarak kabul edilen ve geçmişi 8'nci yüzyıla dayanan Beowulf adlı 3 bin satırlı

Film Jolıe'nin Başını Yaktı

Uzun bir süredir ayrılacakları yolunda söylentiler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasındaki anlaşmazlığa bu sahneler tuz- biber ekti. Anglosakson kültürünün ilk destanı olarak kabul edilen ve geçmişi 8'nci yüzyıla dayanan Beowulf adlı 3 bin satırlık destandan uyarlanan sinema filminde Jolie'nin bedenini cesurca sergilemesi çiftin arasındaki ipleri kopardı.

 Henüz kesin ve resmi bir açıklama gelmese de Pitt ile Jolie'nin yollarını ayırdığı Hollywood kulislerinde konuşuluyor. Jolie de dahil bütün oyuncuların birebir animasyon kopyalarının kullanıldığı film 7 Kasım'da ABD'de gösterime giriyor. Görünen o ki, Angelina Jolie bu filmde çizgisi için bile 5 bin dolar ücret aldı ama iki yıllık sevgilisini kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem