Filistin'den yaralılar Türkiye'ye getirildi

Gazze’de İsrail’in saldırılarında ağır yaralanan Filistinlilerden 3'ü kadın, birisi çocuk 4 kişi, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Tel Aviv Ben Gurion Havaalanı'ndan alınarak tedavi için Ankara'ya getirilen yaralılar Rahme Muha

Filistin'den yaralılar Türkiye'ye getirildi

Gazze’de İsrail’in saldırılarında ağır yaralanan Filistinlilerden 3'ü kadın, birisi çocuk 4 kişi, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. 

Tel Aviv Ben Gurion Havaalanı'ndan alınarak tedavi için Ankara'ya getirilen yaralılar Rahme Muhammed Hatami (33), İhab Muhammed Naccar (19), Nida Abu Dagga (20) ve Ahud Selana'yı (15) Esenboğa Havaalanı'nda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile diğer ilgililer karşıladı. Bakan Müezzinoğlu, Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, ambulans uçağa girerek yaralılarla bir süre görüştü.

Filistinli yaralılar, havaalanından ambulanslarla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler