FETÖ Abisi Trabzon’da hücre evinde paralarla yakalandı

Trabzon’da yapılan operasyonda FETÖ’nün Erzurum Bölge abisi olan 1 kişi yakalandı.

FETÖ Abisi Trabzon’da hücre evinde paralarla yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yapılan çalışmalarda FETÖ’nün Erzurum Bölge Abisi olduğu tespit edilen bir kişi hücre evinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olmaktan Rize’de adli makamlarınca hakkında arama kaydı bulunan, Erzurum’da FETÖ’ ye bağlı kurumlarda çalıştığı tespit edilen, Bylock kullanıcısı ve Bank Asya hesabı olduğu belirlenen, ayrıca Trabzon’da örgüt adına rehber olarak faaliyet yürüttüğü ve bir dönem yine örgüte bağlı bir dershanede öğretmenlik yaptığı bilinen “Erzurum Bölge Abisi” F.S. isimli şahıs Akçaabat ilçesinde tespit edilen bir gaybubet evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerin F.S.’nin ikametinde ve aracında yaptığı aramalarda 13 Bin 400 Dolar, Bin 390 TL para ve 3 adet cep telefonu ve başka bir şahıs adına düzenlenmiş kimlik kartı ele geçirildi.

Gözaltına alınan F.S., hakkında işlem başlatıldı.
 

FETÖ Abisi Trabzon’da hücre evinde paralarla yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem