Feribot Kaza Yaptı! güvenlik görevlisi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

İstanbul Sarayburnu iskelesine yanaşan Ankara feribotunun halatı koptu. Başına halat isabet eden güvenlik görevlisi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Feribot Kaza Yaptı! güvenlik görevlisi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

İstanbul Sarayburnu iskelesine yanaşan Ankara feribotunun halatı koptu. Başına halat isabet eden güvenlik görevlisi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Sarayburnu'nda Ankara Feribotu'nun manevrası sonrası meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 3 vatandaş da yaralandı. Yaralılar Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Ankara Feribotu yolcuları indirmek üzere Sarayburnu'ndaki Avşa İskelesi'ne yanaştı.

Bodrum-İstanbul seferini yapan feribot, Sarayburnu'ndaki iskeleye geldi. Feribotun iskeleye yanaştırılması sırasında iskele babalarına geçirilen halatlardan biri koptu. Gemideki görevliler halatları iskeleye attı.

Halatları alan iskeledeki görevliler bunları babalara bağladı. Bu esnada gemiden iskeleye yolcuların inmesini sağlayan köprü uzatıldı. Ancak halatların bulunduğu babalar kırılınca iskeleye bağlantısı kopan gemi çok sert bir manevra yaptı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Güvenlik görevlisi sert bir şekilde yere düşerek başını yere çarparak yaşamını yitirdi. Halata takılan 3 kişi de yere düşerek yaralandı. Yaralananlar Samatya eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem