Fakülte önünde öğrenci bıçaklandı

Nişantaşı'nda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde Yunus K. adlı öğrenci, karşıt görüşlü oldukları iddia edilen bir grup tarafından bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenci, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duya

Fakülte önünde öğrenci bıçaklandı

Nişantaşı'nda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde Yunus K. adlı öğrenci, karşıt görüşlü oldukları iddia edilen bir grup tarafından bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenci, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyan Yunus K'nin arkadaşları da hastane önüne gelerek olaya tepki gösterdi.

Bu sırada grup ile polis ekipleri arasında tartışma çıktı. Polis ekipleri, sinirlerine hakim olamayan bir öğrenciyi zapt etmek için güçlük çekti. Gözaltına alınmak istenmeyen öğrenci kelepçelenerek yere yatırıldı. Gözüne biber gazı sıkılan öğrenci etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Bu sırada başka bir öğrenci de gözaltına alınırken 'arkadaşımızı bıçaklıyorlar, ama bizi gözaltına alıyorlar' diye polise tepki gösterdi.

Hastane karşısında bulunan bir pasaja sokulan 2 kız öğrenci ile 3 erkek öğrenci de gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Amerikan Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan yaralı öğrenci daha sonra Çapa Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem