Evliliğimizi kurtaramadık

Sunucu Melike Öcalan (Suna) ile şarkıcı Suat Suna büyük bir aşkla evlenmişti. Ünlüler dünyasının en sakin, en mutlu çiftiydi. Ayrılacakları söylentileri çıkınca kimse inanmak istemedi. Ama söylentiler gerçekti. Melike Öcalan bu konuda ilk kez konuştu:  Ne

Evliliğimizi kurtaramadık


Sunucu Melike Öcalan (Suna) ile şarkıcı Suat Suna büyük bir aşkla evlenmişti. Ünlüler dünyasının en sakin, en mutlu çiftiydi. Ayrılacakları söylentileri çıkınca kimse inanmak istemedi. Ama söylentiler gerçekti. Melike Öcalan bu konuda ilk kez konuştu:

Neden boşanıyorsunuz?

Suat ile 17 yaşından beri tam 10 yıldır birlikteyim. Bizimki aşk üzerine kurulu bir ilişkiydi. Aşk bitince ilişkimiz bitti. İkimiz de saygıya önem veririz. Saygı bitmesin birbirimizi yıpratmayalım diye evliliği bitirmeye karar verdik.

Kopma noktası ne oldu?

Aslında 2 sene öncesine dayanıyor. Oturup birbirimizle konuştuk. 'Ne oluyor, yavaş yavaş heyecanımız bitiyor mu? İlk zamanlar gibi değiliz'dedik. Biraz monotonlaşmaya başladığını söyledik. Evin içinde iki yabancı gibi susmaya başladık. Çok konuşmuyorduk. Biz aşkımızın bitmesini aşkımıza yakıştıramadık. Öyle çok büyük kavgalarımız olmadı. O kavgaları etmemek adına ayrılmaya karar verdik. Çünkü biz hayat boyu birlikte olmayı düşünen ve çok aşık bir çift olduğumuz için 2 sene kimseye yansıtmadan toparlamaya çalıştık, uğraştık. Ama baktık ki düzelmiyor.

2 sene nasıl mücadele verdiniz?

Yanlış hissediyor olabiliriz, hemen bitirmeyelim dedik. O 2 yıl iyiye gidemedi maalesef. 10 gün önce artık bu işi bitirelim dedik ve evleri ayırdık.

Evden ilk kim ayrıldı?

Suat 'Evden erkek çıkar'dedi ve 10 gün önce evden gitti. Ceketini aldı herşeyi bana bıraktı ve çıktı. Ben de beraber oturduğumuz evden şu anda taşınıyorum. Anılar vs. o evde yaşamaya gerek yok diye düşünüyorum. Biz Göksu'da oturuyorduk. Göksu'dan başka bir eve taşınıyorum.

Yatakları ne zaman ayırmıştınız?

Öyle şeyler sorma. Ben çok utanıyorum. Evleri 10 gün önce ayırdık.

Evin içinde tek başına ne hissettin?

Çok zor oldu. Çok büyük bir boşluk hissettim. Ama artık dava sürecine girdik. Anlaşmalı olarak boşanıyoruz.

Daha önce ayrılıklar yaşadınız mı?

2 yıllık deneme sürecinde 15'er günlük ayrı kalma denemelerimiz oldu. Bunu ara ara yaptık. Bazen o beni bazen ben onu aradım sonra birbirimize geri döndük. Evliliği kurtarmak için psikolojik yardımlar da aldık. Son 1 ay haftada 2 gün birlikte terapi gördük. Bu arkadaşlarımızdan gelen bir fikirdi.

Psikolog ne dedi?

Düzeltmeye, toparlamaya çalıştı. Bazı şeylerin bazı zamanlarda bitmesi gerektiğini söyledi. Bu terapilere kimi zaman ayrı ayrı kimi zaman birlikte girdik. Denenebilecek her şeyi denedik. Birlikte tatile çıkmamız gerektiğini söyledi, gittik. Birbirinize avukatlık yapmayın, kendi kendinizi savunmayın dedi, bazı konularda sessiz kalın, susun dedi. Mutlu olduğunuz zamanlarda ne yapıyorsanız onları yapın, onları hatırlayın dedi. Bütün bunları denememize rağmen olmadı.

Mal paylaşımı?

Aramızda öyle bir sorun olmadı. Herkes ne aldıysa kendine kaldı.

Evlilik büyüyü bozuyor mu? Bir daha evlenir misin?

Yok evlenmem. Suat benim ilk ve son evliliğim olacak.

Hayatına giren ilk erkek Suat'tı...

Evet ben ilk sevgilimle evlendim. Ve onun benim için evlilik anlamında son olmasını istiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem