Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağışların neden olduğu sel, evleri sular altında bıraktı.
Uzunköprü'de yaşanan sel felaketinin ardından bugün akşam saatlerinde bir sel felaketi daha meydana geldi. Uzunköprü'ye bağlı Sığırcılı köyünde akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle köyde 4 ev sular altında kaldı. Evlerdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Sığırcılı Köyü Muhtarı Şaban Kaya, yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle köyümüzde bulunan 4 ev sular altında kaldı. Durumu Uzunköprü Kaymakamlığı'na bildirdik. Kaymakamlık köyümüze yetkilileri göndererek bize yardımcı olmaya çalışıyorlar" ifadelerine yer verdi.
Evler sular altında kaldı...
Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağışların neden olduğu sel, evleri sular altında bıraktı.Uzunköprü'de yaşanan sel felaketinin ardından bugün akşam saatlerinde bir sel felaketi daha meydana geldi. Uzunköprü'ye bağlı Sığırcılı
Yayınlanma:
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Gündem