Esnaf odası başkanı öldürüldü

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 52 yaşındaki Necati Hayran, 6 ay önce işten çıkarılan 42 yaşındaki Uğur Türkmen tarafından makamında başına 2 kurşun sıkılarak öldürüldü. Cinayetin ardından ruhsatsız tabancayı başına dayayıp intihara kal

Esnaf odası başkanı öldürüldü

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 52 yaşındaki Necati Hayran, 6 ay önce işten çıkarılan 42 yaşındaki Uğur Türkmen tarafından makamında başına 2 kurşun sıkılarak öldürüldü. Cinayetin ardından ruhsatsız tabancayı başına dayayıp intihara kalkışan Türkmen, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 15.45 sıralarında Çorum'un Aşağı Sanayi Mevkii'ndeki Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı binasında meydana geldi. 6 ay önce sicil işlerinde çalıştığı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ndeki işinden çıkarılan Uğur Türkmen, 4 katlı binanın 2'nci katında bulunan Başkan Hayran'ın makam odasına daldı. Başkan Hayran kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra Türkmen'i dışarı çıkartmak istedi.

Tartışma büyüyünce belinden ruhsatsız tabancasını çıkaran Uğur Türkmen, 2 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten, evli ve 2 çocuk babası Necati Hayran'a yakın mesafeden 2 el ateş etti. Başına 2 kurşun isabet eden Başkan Necati Hayran, kanlar içerisinde yerde kaldı. Uğur Türkmen daha sonra tabancayı kendi başına dayararak tetiği çekti. Türkmen de odada kanlar içinde yere yığıldı.

Art arda duydukları 3 silah sesiyle odaya koşan binadaki personel, kan gölüne dönen makam odasında gördükleri karşısında şoke oldu. Ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Necati Hayran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşten çıkarıldıktan sonra bunalama giren ve sürekli Başkan Hayran'ı sorumlu tuttuğu öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Uğur Türkmen ise Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Türkmen'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürü İsmail Karaman da bölgeye gelerek inceleme yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler