Eski Vekil Sinemada Oynayacak

22. Dönem CHP Denizli Milletvekili olan Prof. Dr. Mehmet Neşşar, senaryosunu Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yazdığı ve Iraz Okumuş'un yönettiği filmde, “doktor" rolünü oynayacak.Kendisi de tıp doktoru olan Neşşar, Ferhan Şensoy'un başrolünü oynadığı "Ders Zam

Eski Vekil Sinemada Oynayacak

22. Dönem CHP Denizli Milletvekili olan Prof. Dr. Mehmet Neşşar, senaryosunu Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yazdığı ve Iraz Okumuş'un yönettiği filmde, “doktor" rolünü oynayacak.

Kendisi de tıp doktoru olan Neşşar, Ferhan Şensoy'un başrolünü oynadığı "Ders Zamanı" isimli filmde Şensoy'un hastalığına teşhis koyan doktor olacak.

Rol aldığı film ve sinema deneyimiyle ilgili ANKA'nın sorularını yanıtlayan Neşşar, sinemanın hayali olduğunu söyledi. Eskiden beri bu fırsatı kolladığını ve Yönetmen Iraz Okumuş'un teklifini hemen kabul ettiğini belirten Neşşar, insanın "ayakları yerden kesilmeyen hayalleri" olduğu sürece yaşamın süreceğine, hayallerin bittiği yerde yaşamın da sonlanacağına inandığını kaydetti.

Çekimleri İstanbul'da devam eden filmdeki rolü için 9 Eylül'de kamera karşısına geçecek olan Neşşar, siyasetle ilgisinin de devam ettiğini dile getirdi. Neşşar, siyasetin kendisini bırakıp bırakmadığını ileriki günlerde göreceğini ifade ederek “Ülkenin içerisinden geçtiği süreçte, aydın, demokrat ve Kemalist hiç bir kişinin siyasetten uzak olma lüksü yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler