Eski savcıya ergenekon şoku

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan eski Yüzbaşı Muzaffer Tekin yakalanmadan önce eski Savcı Giray'yın kendisine kaçmasını söylediğini, onun için saklandığını söylemişti. Eski Savcı Giray ise bu iddiayı yalanlamıştı. BANKER BAKO - SAVCI İLİŞKİSİ İs

Eski savcıya ergenekon şoku
Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan eski Yüzbaşı Muzaffer Tekin yakalanmadan önce eski Savcı Giray'yın kendisine kaçmasını söylediğini, onun için saklandığını söylemişti. Eski Savcı Giray ise bu iddiayı yalanlamıştı.

BANKER BAKO - SAVCI İLİŞKİSİ

İstanbul 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2001 yılında görülen davada mahkeme sanık Giray'ın, hükümlü ve birden fazla gıyabı tutuklaması bulunan ve Banker Bako adıyla tanınan Baki Cengiz Aygün'e yataklık suçunu işlediği sonucuna varmış ve Giray'a önce alt sınırdan iki yıl hapis cezası vermişti.

Ancak duruşmadaki iyi halini gözönüne alarak bu cezayı 1 yıl 8 aya indirmiş, ceza bir daha aynı suçu işlemeyeceği kanaatiyle 647 sayılı yasanın 9'uncu maddesi uyarınca ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler