Eski Emniyet Amiri Ölü Bulundu

İstanbul eski emniyet amirlerinden Necati Sarı, tatil yaptığı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde denizde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Sarımsaklı plajında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Ceset kıyıya çıkartıldı ve yapıl

Eski Emniyet Amiri Ölü Bulundu

İstanbul eski emniyet amirlerinden Necati Sarı, tatil yaptığı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde denizde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Sarımsaklı plajında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Ceset kıyıya çıkartıldı ve yapılan incelemelerde cesedin İstanbul eski emniyet amirlerinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Necati Sarı'ya (65) ait olduğu belirlendi.

1942 Ordu-Muradiye doğumlu olan ve İstanbul'da ikamet ettiği öğrenilen Sarı'nın ailesi ile birlikte Polis Eğitim ve Moral Kampı'nda tatil yaptığı öğrenildi.

Çeşitli hastalıklarının olduğu söylenen Sarı'nın kalp krizi geçirdiği tahmin edilirken, cenazesi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem