Eski Bakan trafik kazası geçirdi

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Kasap, kazanın ardından eski bakanlardan Ekrem Pakdemirli, koruması Hayrullah Kahraman, fabrika müdürü Çiçek Gürdal ve fabrika üretim müdürü Cansu Sanat'ın hastanenin acil servisine

Eski Bakan trafik kazası geçirdi

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Kasap, kazanın ardından eski bakanlardan Ekrem Pakdemirli, koruması Hayrullah Kahraman, fabrika müdürü Çiçek Gürdal ve fabrika üretim müdürü Cansu Sanat'ın hastanenin acil servisine getirildiğini ve ilk müdahalenin burada yapıldığını bildirdi.

 

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığını ifade eden Başhekim Kasap, “Kazadan dolayı eski bakanımızın boyun bölgesinde yumuşak doku zedelenmesi oluşmuş. Tedbir amaçlı hastanemizin ortopedi servisine yatırdık, öğleden sonra taburcu edeceğiz. Pakdemirli ve korumasının sağlık durumları iyi. Çiçek Gürdal ve Cansu Sanat'ta ise daha yaygın yumuşak doku zedelenmeleri var” dedi.

 

Pakdemirli'nin, koruması ve 2 çalışanıyla Torbalı'da sahibi olduğu zeytinyağı fabrikasına gittiği öğrenildi.

 

İzmir-Aydın otobanında, Aydın yönüne giden eski bakanlardan Ekrem Pakdemirli'nin kullandığı otomobil, Buca ilçesi yakınlarında yağmur nedeniyle yolda oluşan su birikintisine girdikten sonra, aynı yönde giden Kamil Aldı yönetimindeki tırın dorsesine arkadan çarpmıştı.

 

Kazada Pakdemirli'nin kullandığı otomobilde bulunan Çiçek Gürdal (52) ile Cansu Sanat'ın (30) yaralandığı bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem