Eski bakan kaza geçirdi

Alınan bilgiye göre, Çulhaoğlu'nun oğlu Mert Çulhaoğlu'nun kullandığı 06 BR 9368 plakalı kamyonet tipi araç, Bodrum çıkışında, karşı yönden gelen Hüseyin Beyhan'ın kullandığı 48 TA 175 kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Halil Çulhaoğlu ve oğlu Mert

Eski bakan kaza geçirdi

Alınan bilgiye göre, Çulhaoğlu'nun oğlu Mert Çulhaoğlu'nun kullandığı 06 BR 9368 plakalı kamyonet tipi araç, Bodrum çıkışında, karşı yönden gelen Hüseyin Beyhan'ın kullandığı 48 TA 175 kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, Halil Çulhaoğlu ve oğlu Mert Çulhaoğlu yaralandı. Yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Universal Bodrum Hastanesine sevk edildi.

Halil Çulhaoğlu'nun kolunun kırıldığı ve yüzünden ciddi şekilde yaralandığı, oğlu Mert Çulhaoğlu'nun ise kalçasında kırık olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler