Eşini Gözler Önünde Öldürdü

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Balçova ilçesi Özdilek Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki servis duraklarında meydana geldi. Elektrik teknisyeni F.A. (31) ve eşi Sevim A. (24), çocukları Cemal (5) ve Makbule'yi (7) de yanlarına alarak hep birlikte alış

Eşini Gözler Önünde Öldürdü

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Balçova ilçesi Özdilek Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki servis duraklarında meydana geldi. Elektrik teknisyeni F.A. (31) ve eşi Sevim A. (24), çocukları Cemal (5) ve Makbule'yi (7) de yanlarına alarak hep birlikte alışverişe gitti. Bir süre dolaşan ve alışveriş yapan aile, daha sonra evlerine gitmek için servis beklemeye başladı.

Bu sırada karı koca onlarca kişinin gözü önünde tartışmaya başladı. Tartışma esnasında çılgına dönerek cinnet getiren F.A., üzerinde bulunan bıçakla genç eşini 2 çocuğunun ve vatandaşların önünde bıçaklamaya başladı. Vücüdunun çeşitli yerlerine aldığı ondan fazla bıçak darbesiyle ağır yaralanan Sevim A., Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklarının gözleri önünde eşi tarafından bıçaklanan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşinin katili olup çocuklarını annesiz bırakan koca F.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Babalarının annelerini öldürmesine şahit olan çocuklar, olayın ardından karakola götürüldü, daha sonra yakınlarına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler