Eşine Hain Tuzakla Öldürdü

GAZİANTEP'te boğazı kesilerek öldürülen 22 yaşındaki Mehmet Emin Özdede'nin katil zanlısı olarak cesedi başında kendisini yerlere atıp gözyaşı döken 3 aylık eşi 20 yaşındaki Emine Özdede'nin eski sevgilisi 19 yaşındaki Hasan Doğan ve Doğan'ın arkadaşı ayn

Eşine Hain Tuzakla Öldürdü

GAZİANTEP'te boğazı kesilerek öldürülen 22 yaşındaki Mehmet Emin Özdede'nin katil zanlısı olarak cesedi başında kendisini yerlere atıp gözyaşı döken 3 aylık eşi 20 yaşındaki Emine Özdede'nin eski sevgilisi 19 yaşındaki Hasan Doğan ve Doğan'ın arkadaşı aynı yaştaki Mehmet Boğan gözaltına alındı. Azmettirici olarak yakalanan Emine Özdede'nin cinayeti sevgilisiyle birlikte planladığı anlaşıldı.

İddiaya göre, Göllüce Mahallesi'nde oturan ve oto tamirciliği yapan Mehmet Emin Özdede, 25 Ağustos'ta cep telefonundan aranarak, “Ustabaşın Murat'ın arabası bozuldu. Seni çağırıyor'' diyen kimliği belirsiz kişilerle evinden alınmış, ertesi sabah ise boğazı kesilmiş halde demiryolunda ölü olarak bulunmuştu. Cinayet haberi üzerine olay yerine giden Özdede'nin eşi Emine Özdede kendisini yerlere atıp gözyaşı dökmüş, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilmişti. Olayla ilgili olarak başta aile fertleri olmak üzere herkesi mercek altına alan polis, çelişkili ifade veren eşi Emine Özdede'nin evlenmeden önce kazak satıcılığı yapan Hasan Doğan ile sevgili olduğunu, Doğan'ın il dışında olduğu bir dönemde ise ailesi tarafından Mehmet Emin Özdede ile evlendirildiğini, cinayet günü ve öncesinde ise eski sevgililerin cep telefon görüşmeleri yaptıklarını belirledi.

TREN KAZASI SÜSÜ VERECEKTİK

Bu bilgiyle zanlıları izlemeye alan polis, Hasan Doğan'ı gözaltına aldı. Doğan sorgusunda cinayeti itiraf edip, Özdede'yi arkadaşı Mehmet Boğan ile işlediklerini söyledi. Doğan ifadesinde Özdede'nin boğazını kesip raylara yatırarak trene ezdirmeye çalıştıklarını ancak cesedin trenin geçme saatinden önce polis tarafından bulunması nedeniyle planlarını uygulayamadıklarını ileri sürdü. Cinayetten önce eski sevgilisi Emine Özdede ile tekrar birleşmek için plan yaptıklarını da iddia eden Doğan, sevgilisinin cinayet gecesi kendisine 4 de bilezik verdiğini söyledi. Bilezikler Doğan'ın gösterdiği yerde bulundu.
Bu ifade üzerine eşinin cesedinin yanında kendisini yerlere atıp gözyaşı döken ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilen eşi Emine Özdede ile Mehmet Boğan da gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Milliyet 




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler