Erzurum'da Sel 12 Ev Aldı

Horasan Kaymakamı Cem Akbay, yaptığı açıklamada, selde 4 yaşındaki Dilara Özkaya ile akrabası Ayten Özkaya'nın kaybolduğunu belirtti.Aliceyrek, Akkeran ve Danişment köylerinde etkili olan selde bu köylerde toplam 12 ev yıkıldığını, 50 evin kullanılamaz du

Erzurum'da Sel 12 Ev Aldı

Horasan Kaymakamı Cem Akbay, yaptığı açıklamada, selde 4 yaşındaki Dilara Özkaya ile akrabası Ayten Özkaya'nın kaybolduğunu belirtti.

Aliceyrek, Akkeran ve Danişment köylerinde etkili olan selde bu köylerde toplam 12 ev yıkıldığını, 50 evin kullanılamaz duruma geldiğini kaydeden Kaymakam Akbay, kaybolan Dilara Özkaya ve Ayten Özkaya'yı bulmak için sürdürülen çalışmalara elektriklerin kesilmesi üzerine ara verildiğini söyledi.

Akbay, ''Havanın aydınlanması ile birlikte arama çalışmalarına devam edeceğiz. Sabah saatlerinde selden zarar gören evlerde ve köy yollarındaki çamurların temizlenmesi çalışmalarımıza başlayacağız'' dedi. Akbay, selde yaralanan 3 kişinin durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem