Erzurumda Kaza: 1 Ölü 46 Yaralı

Erzurum'da yolcu otobüsü ile özel bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı. Yollara savrulan yaralılara ambulanslar yetmeyince iş vatandaşlara düştü.Erzurum-Pasinler Çevre Yolu'nda akşam 18:15 sıralarında trafik kazası meydana ge

Erzurumda Kaza: 1 Ölü 46 Yaralı

Erzurum'da yolcu otobüsü ile özel bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı. Yollara savrulan yaralılara ambulanslar yetmeyince iş vatandaşlara düştü.


Erzurum-Pasinler Çevre Yolu'nda akşam 18:15 sıralarında trafik kazası meydana geldi. 25 FF 924 plakalı özel bir otomobil ile Patnos Tur'a ait 42 AFM 26 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Görgü tanıkları kazaya hatalı sollamanın neden olduğunu söylerken, otobüsün bir anda güzergahından çıkarak devrildiğini, yolcuların etrafa savrulduğunu belirttiler.

Kaza yerine gelen 10'a yakın ambulans yaralıları almaya yetmeyince, çevredeki vatandaşlar diğer yaralıları özel minibüslerle taşıdılar. Sedye sıkıntısının da yaşandığı kazada, bazı yaralılar kanlar içinde yardım edilmesini bekledi.

Otobüs koltuklarının çevredeki araziye fırladığı faciada, bazı yaralıların ağladığı gözlendi. Her iki araç sürücüsünün hastaneye kaldırıldığı kazada 1 kişi öldü, yaralı isimleri ise netleşmedi. Yaralılar Erzurum'daki hastanalerde tedavi altına alındı.

Yaralı bir vatandaş, uyurken bir anda araziye savrulduğunu söyledi. Trafik polisleri kazanın neden kaynaklandığını araştırıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem