Merkez Palandöken ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet eden S.K, dışarda bulunduğu sırada evde bulunan astsubay eşi T.K'dan haber alamadı ve evine döndü. S.K, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. Astsubay eşini yerde hareketsiz yatarken bulan S.K, durumu polis ve bağlı bulundukları askeri birliğe bildirdi.
Beylik tabancasının yanında ölü olarak bulunan T.K'nın (27) cesedi, adli incelemenin ardından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Erzurum'da Astsubay ölü bulundu
Merkez Palandöken ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet eden S.K, dışarda bulunduğu sırada evde bulunan astsubay eşi T.K'dan haber alamadı ve evine döndü. S.K, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. Astsubay eşini yerde har
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Gündem