Erzincan'da DHKP-C'ye operasyon

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri Özel Harekât Timleri'nin desteği ile terör örgütü DHKP-C'ye yönelik,"Şafak" operasyonu gerçekleştirdi. Örgüt mensuplarının kaldığı evlere erken saatlerde operasyonlar yapan polis 8 kişiyi gözaltına

Erzincan'da DHKP-C'ye operasyon

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri Özel Harekât Timleri'nin desteği ile terör örgütü DHKP-C'ye yönelik,"Şafak" operasyonu gerçekleştirdi. Örgüt mensuplarının kaldığı evlere erken saatlerde operasyonlar yapan polis 8 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyonun jandarma sorumluluk bölgesinde de devam ettiği ve örgütle ilgili 3 kişinin de yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan DHKP-C örgütü zanlıları sıkı güvenlik önlemleri altında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi. Terör örgütü zanlılarının ifadesinin alınmaya başladığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, telefon ve teknik takip sonucu terör örgütü zanlılarının kimlik ve faaliyetlerinin tespit edilmesi sonucu ilgili mahkemeden alınan arama kararına rağmen operasyonun gerçekleştirildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem