Ersoy'un Çelengi Kriz Yarattı

Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, İzmir Bonzai Cafe'de sahne aldı. Armağan'ın ilk programı nedeniyle Ersoy, üzerinde büyük bir nazar boncuğunun yer aldığı çelenk gönderdi.Bülent Ersoy yazılı dev çelenk, büyüklüğü nedeniyle içeriye güçlükle alınırken, kafe

Ersoy'un Çelengi Kriz Yarattı

Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, İzmir Bonzai Cafe'de sahne aldı. Armağan'ın ilk programı nedeniyle Ersoy, üzerinde büyük bir nazar boncuğunun yer aldığı çelenk gönderdi.

Bülent Ersoy yazılı dev çelenk, büyüklüğü nedeniyle içeriye güçlükle alınırken, kafede adeta krize yol açtı. Garsonlar tarafından müşterilerin arasından güçlükle içeri alınan çelenk, uzun süren çabalar sonucunda bacakları kırılarak, bir köşeye yerleştirildi.

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği Bonzai Cafe'de birbirinden güzel Türk Sanat Müziği parçalarını seslendiren Armağan, ikinci bölümde ise Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş'in eserlerini seslendirdi. Şampanya yağmuruna tutulan Armağan, bir taraftan şarkılarını seslendirirken, diğer taraftan da garsonlar oldukça şık görünen Bülent Ersoy'un gönderdiği çelenk başında saat 04.00'e kadar nöbet tuttu.

Sabaha kadar şarkı söyleyen Armağan, gecenin ilerleyen saatlerinde roman havası oynadı. Sıcak yaklaşımıyla herkesi büyülen Armağan, büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem