Ersoy Armağanla Kol Kola

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, "Ben Bülent Ersoy'um. Hayatımda hiçbir zaman hiçbir şeyi reklam amacıyla kullanmadım" dedi.İzmir'de 2 gündür kaldığı otelden bugün öğleden sonra 17.00 sıralarında ayrılan Bülent Ersoy, çıkışta eşi A

Ersoy Armağanla Kol Kola

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, "Ben Bülent Ersoy'um. Hayatımda hiçbir zaman hiçbir şeyi reklam amacıyla kullanmadım" dedi.

İzmir'de 2 gündür kaldığı otelden bugün öğleden sonra 17.00 sıralarında ayrılan Bülent Ersoy, çıkışta eşi Armağan Uzun ve kayınvalidesi ile birlikte basın mensuplarının sonrularını yanıtladı.

 Basın mensuplarının 45 saattir otel önünde nöbet tuttuğunu öğrenen Diva, "Kimseye randevu vermedim. Beklediğiniz için üzgünüm. İstanbul'da gerekli açıklamayı yapacağım" dedi. Basında çıkan bazı haberlerin kendisini üzdüğünü ifade eden Bülent Ersoy, "Basın mensupları 'sanki ben çağırıyormuşum' gibi bir ifade kullanıldı.

Şimdi sizlere soruyorum, sizleri ben mi çağırdım? Siz kendiniz geldiniz. Bunlar abesle iştigal . Bir gün bu takiplerde Prenses Diana gibi kaza geçirip öleceğim diye düşünüyorum. Röportajlardan hep kendimi soyutlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

Basın mensuplarının eşi Armağan Uzun ile ilgili ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan Bülent Ersoy, "Ben hayatımda hiçbir zaman hiçbir şeyi reklam amacıyla kullanmadım. Verileriyle zaten zirvenin en ucundayım. Ben Bülent Ersoy'um, benden bir tane. Başka yok." dedi. Bülent Ersoy, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamanın ardından eşi Armağan Uzun ile birlikte İstanbul'a gitmek üzere İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem