Eroin İçin Dileniyorum

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Zabıtası'nın yakaladığı dilenci 31 yaşındaki Tayfun Ayan'ın üzerinden eroin çıktı.1.5 yıldır uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen Ayan, eroin almak için dilendiğini söyledi.Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yeni

Eroin İçin Dileniyorum

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Zabıtası'nın yakaladığı dilenci 31 yaşındaki Tayfun Ayan'ın üzerinden eroin çıktı.

1.5 yıldır uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen Ayan, eroin almak için dilendiğini söyledi.

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yeni oluşturulan motorize ekipler, dün devriye görevleri sırasında Yeşil Irmak Caddesi üzerindeki bir kavşakta dilenci olduğunu ve sürücüleri rahatsız ettiğini merkeze bildirdi. Merkezden hareket eden bir ekip kısa sürede kavşağa ulaştı. Dilenciyi yakalayan ekip Zabıta Merkezi'ne getirdi. Zabıta memurlarının yaptığı üst aramasında dilencinin üzerinden 2 gram eroin, bir şırınga, eroini eritme amaçlı metal kapak, limon tuzu ile esrar sarmak için kağıtlar çıktı.

Yaklaşık 1.5 yıldır eroin kullandığını söyleyen Tayfun Ayan, eroin almak amacıyla dilendiğini arada esrar da kullandığını söyledi. Ayan, polis ekiplerine teslim edildi.

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, vatandaşları dilencilere para vermemeleri konusunda uyardı. Ecemiş, “Kolay para bu genç insanları zararlı alışkanlıklara yöneltiyor. İnsanları çalışmaktan üretmekten uzaklaştırıyor. Topluma zararlı hale gelebiliyorlar. Vatandaşlarımız, duygularını istismar ederek para isteyen bu kişilere karşı duyarlı olmalı ve para vermemeli” dedi.

Ecemiş, Toplum Destekli Zabıta Hizmetleri Projesi kapsamında, dilenciliğe karşı, gerek broşürlü gerek billboardlı mücadelenin aralıksız sürdüğünü kaydederek, “Antalya halkından büyük destek görüyoruz. Projenin hayata geçmesinin ardından vatandaşlar bu konuda zabıta ve güvenlik birimlerine yardımcı olmaya başladı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem