Ergenekon soruşturması

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve eski özel harekatçı İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının tamamlanmasının ardından öğle saatlerind

Ergenekon soruşturması

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve eski özel harekatçı İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen ve aralarında eski Özel Harp Dairesi Başkanvekili İbralim Şahin'in de bulunduğu 6 kişinin savcılıktaki sorguları tamamlandı. İbrahim Şahin, Şahin'in yeğeni Yaşar Oğuz Şahin, İşadamı Hüdayi Ünlüer, Fahri Kepek, Oğuzhan Sarıoğlu ve Fatma Cengiz, savcılık tarafından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem