Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu yorumu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP liderliği için adaylığını ilan etmesine Başbakan Erdoğan, "Seçilsin ondan sonra değerlendirme yaparız" dedi. Başbakan Erdoğan ve İlham Aliyev Bakü'de ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığı soruldu.

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu yorumu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP liderliği için adaylığını ilan etmesine Başbakan Erdoğan, "Seçilsin ondan sonra değerlendirme yaparız" dedi. 

Başbakan Erdoğan ve İlham Aliyev Bakü'de ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığı soruldu.. 

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi: "İç politika ile igili önemli bir gündeme bu maddenin girmesi hoş değil. Şu anda Kılıçdaroğlu gibi bir rakibimiz yok. Malum siyasi rakiplerimiz CHP'dir, diğerleridir. Seçilsin ondan sonra değerlendirme yaparız. Şu an CHP'de bir görevdedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem