Erdoğan'dan Terim'e Jest

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir’de açılan Stadyumu’nun açılış töreninde forma giyip yıldızlarla sahaya çıkarak renkli görüntülere imza attı. Gecenin en büyük jesti ise FAtih Terim'e oldu. Başbakan Erdoğan, spor'un Türkiye'deki önemini a

Erdoğan'dan Terim'e Jest
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir’de açılan Stadyumu’nun açılış töreninde forma giyip yıldızlarla sahaya çıkarak renkli görüntülere imza attı. Gecenin en büyük jesti ise FAtih Terim'e oldu.
 
Başbakan Erdoğan, spor'un Türkiye'deki önemini anlatırken Türkiye'nin Dünya çapında spor alanında nerelerde olduğunu dile getirdi. Spor'da beklenen yeri alamadığımızı dile getiren Erdoğan konuşmasının ardından Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’i sahneye davet etti. Erdoğan, Terim’e sürpriz yapar açılışı yapılan stada Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun adının verildiğini açıkladı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Terim Erdoğan’a teşekkür etti. Terim “Hayatımda ben ülkemin daha ileri gitmesi için çok çabaladım. Çok uğraştım. Gerek kulüpte, gerek takım kaptanı olduğumda, teknik adamlığımda ülkemin ismini en güzel yere yazdırmak için çok emek verdim. Değişik duygular yaşıyorum. İnsanın aklına şuanda bir şey gelmiyor. Çünkü aşağı yukarı 45 senemi futbola verdim. Ve bir insanın yaşarken isminin böyle güzel bir stada isminin verilmesini anlayacak kadar tecrübeliyim ve insanım. Bu zaruriyeti ve dostluğunu esirgemediği için de teşekkür ediyorum. Bir futbol adamı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Başakşehir burada hepinizin katkısıyla layık olduğu yerlere gelecek. Emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Fatih Terim'in bu sözleri statta bulunan vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler