Erdoğan'dan Cibuti'de Avrupa'ya rest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cibuti'de Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh ile düzenlediği basın toplantısında, AB'ye "Türkiye kapınıza gelip dilenecek bir ülke değildir. Türkiye ayakları üzerinde duran bir ülkedir."dedi."TÜRKİYE KAPINIZDA DİLENECEK

Erdoğan'dan Cibuti'de Avrupa'ya rest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cibuti'de Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh ile düzenlediği basın toplantısında, AB'ye "Türkiye kapınıza gelip dilenecek bir ülke değildir. Türkiye ayakları üzerinde duran bir ülkedir."dedi.

"TÜRKİYE KAPINIZDA DİLENECEK ÜLKE DEĞİL"

"Türkiye NATO'da var, Türkiye OECD'de var. Türkiye, diğer birçok oluşumlarda var"diyen Erdoğan, "Niye Avrupa Birliği'ne almıyorsunuz? Demek ki sorun başka. Bir, Türkiye artık güçlü bir Türkiye'dir. Eğer Türkiye'yi kapınıza gelip de dilenecek bir ülke olarak görüyorsanız, Türkiye kapınıza gelip dilenecek bir ülke değildir. Türkiye ayakları üzerinde duran bir ülkedir." ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti;

"BİZ AVRUPA'YI TEST EDİYORUZ"

"Avrupa Birliği süreci bizim için devam eden bir süreç. AB'ye bizi alırlar yada almazlar önemli değil. Ama çalışmalarımız sürüyor. Avrupa acaba halkı Müslüman olan Türkiye'yi hazmedebilecek mi? İçine alabilecek mi? Bizi alırlar almazlar önemli değil. Biz Avrupa'yı test ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem