Erdoğan: "Muhalefet birleşip saf tuttu!"

Başbakan Erdoğan, "Muhalefet partileri ve adaylar, cumhurbaşkanlığı seçiminde şartların eşit olmadığını ifade ediyorlar. Doğrudur, diğer adaylarla eşit şartlarda bir yarışın içinde değiliz. Bütün muhalefet AK Parti karşıtlığında bir araya geldiler, bize k

Erdoğan: "Muhalefet birleşip saf tuttu!"

Başbakan Erdoğan, "Muhalefet partileri ve adaylar, cumhurbaşkanlığı seçiminde şartların eşit olmadığını ifade ediyorlar. Doğrudur, diğer adaylarla eşit şartlarda bir yarışın içinde değiliz. Bütün muhalefet AK Parti karşıtlığında bir araya geldiler, bize karşı saf tutmuş durumdalar. CHP MHP, diğer irili ufaklı partiler, malum medya kuruluşları, onların yazarları, kimi iş çevreleri, bütün imkanlarıyla karşımızdaki adaylara tam destek veriyorlar" diye konuştu.

"PENSİLVANYA ŞEBEKESİ BU ADAYLARIN ARKASINDA DURUYOR"

Başbakan Erdoğan, "Pensilvanya şebekesi bu adayların arkasında duruyor. Bazı uluslararası çevreler de elbette bu adayları destekliyorlar. Yani iki adayla değil, geniş bir bloğa karşı biz bu yarışı sürdürüyoruz" dedi.

"GERÇEKTEN DE EŞİT BİR YARIŞIN İÇİNDE DEĞİLİZ"

Başbakan Erdoğan, "Gerçekten de eşit bir yarışın içinde değiliz. 2010'da halk oylamasında aynen bu blok karşımızdaydı, ama yüzde 58 oy oranıyla bu kirli ittifakı boşa çıkardık. 30 Mart'ta da yüzde 45,5 oy oranıyla bu kirli bloğun Türkiye için hiç bir şey ifade etmediğini ortaya koyduk. Onlar kirli hesaplarla biz ise milletimizle ittifak yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem