Erdoğan Başbuğ ile görüşüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile bir araya geldi. Orgeneral Başbuğ, 14.15'te Başbakanlık Resmi Konutu'na giriş yaptı.

Erdoğan Başbuğ ile görüşüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u kabul etti. Orgeneral Başbuğ, Başbakanlık Resmi Konutu'na saat 22.56'da geldi.

Orgeneral Başbuğ, Başbakanlık Resmi Konut'tan saat 23.59'da ayrıldı. Görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan- Gönül görüşmesi

Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile bir araya geldi. Gönül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaklaşık 15 dakika görüştü.

Erdoğan, Obama telefonda görüştü

Öte yandan, Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile telefonla görüştü.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın bugün ABD Başkanı Obama ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.

Açıklamada, "Sayın Obama'nın aramasıyla gerçekleşen görüşmede başta Irak olmak üzere bölgemizdeki gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem