Engelli öğrenciye şiddet uyguladı, açığa alındı

Ankara'da bulunan bir ilkokulda çalışan öğretmenin engelli öğrencisini darp ettiği görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. Görüntüler sonrası öğretmen açığa alındı

Engelli öğrenciye şiddet uyguladı, açığa alındı

Ankara'da bir ilkokulda okuyan engelli öğrencinin şiddete uğradığı skandal görüntüler ortaya çıktı. Kaynaştırma öğrencisi olan A.K. isimli birinci sınıf öğrencisi, öğretmen N.T.S tarafından darp edildi.

Görüntülerde, çocuğa şiddet uygulayan öğretmenin bir yandan da A.K.'ye yüksek sesle bağırdığı, "Şunu alın başımdan. Yedi, bitirdi beni. Lanet olsun. Terbiyesizliği çok güzel biliyor. Çocuk değil bu, çocuk böyle olmaz" dediği görülüyor.

AÇIĞA ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Ankara'da bir ilkokulda yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada paylaşılan olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

MEB'den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Ankara'da bir ilkokulumuzda yaşanan ve bugün sosyal medyada paylaşılmasıyla gündeme gelen görüntülerle ilgili olarak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından inceleme/soruşturma başlatılmıştır."

 Ankara'da bir ilkokulda birinci sınıfta okuyan engelli bir öğrencinin öğretmeni tarafından darp edildiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler