Emniyette Tayinler Belli Oldu

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve tayinler belli oldu. Böylece bazı bazı şube ve ilçe emniyet müdürlerinin yeri değiştirildi.Terfi ve tayinler nedeniyle 34 şube ve ilçe emniyet müdürü, 20 emniyet amiri, 20 başkomiser, komiser ve komiser yardımcısının g

Emniyette Tayinler Belli Oldu


İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve tayinler belli oldu. Böylece bazı bazı şube ve ilçe emniyet müdürlerinin yeri değiştirildi.

Terfi ve tayinler nedeniyle 34 şube ve ilçe emniyet müdürü, 20 emniyet amiri, 20 başkomiser, komiser ve komiser yardımcısının görev yerleri değiştirildi.

Yapılan değişiklikler şöyle: Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü İbrahim Hakerler Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Tire İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürel Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Hukuk İşleri Şube Müdürü Ferda Eser Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Balçova İlçe Emniyet Müdürü Akın Karakuş Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne, Buca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiralay Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Hadi Öztekin Koruma Şube Müdürlüğü'ne, Karaburun İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Coşkun Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Ayhan Gökdeniz Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne, EKKM Şube Müdürü Ömer Uz Deniz Liman Şube Müdür Yardımcılığı'na, Basın Protokol Şube Müdür Yardımcısı Osman Turfan ile Bölge Trafik Şube Müdür Yardımsı Hüseyin Özdemir çalıştıkları şubelerin müdürlüklerine atandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Ahmet Yarım aynı şubede müdür yardımcılığına getirilirken, Mehmet Kocakalay Karşıyaka Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, Gürkan Yiğit ise Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Olcay Ceviz ve Ertuğrul Özten ise aynı ilçenin emniyet müdür yardımcılığı görevlerine getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem