Emniyet'te Skandal Büyüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kapalı otoparkında 1 polis memurunun gözcülük yapıp, 5 polis memurunun ise sırayla ilişkiye girdiği kadının, emekli bir bekçinin kızı olduğu ortaya çıktı.'AKLİ DENGESİ BOZUK'Seks skandalı yaşanmasına neden olan ve adı açıklanmay

Emniyet'te Skandal Büyüyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kapalı otoparkında 1 polis memurunun gözcülük yapıp, 5 polis memurunun ise sırayla ilişkiye girdiği kadının, emekli bir bekçinin kızı olduğu ortaya çıktı.

'AKLİ DENGESİ BOZUK'

Seks skandalı yaşanmasına neden olan ve adı açıklanmayan kadının, sık sık Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına gelip gittiği ve akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. Bu arada, skandalın MOBESE kameralarına değil, otoparktaki gizli bir güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı. Haklarında soruşturma açılan 6 polis memurunun bağlı olduğu Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürü Ali Kara, önceki gün görevinden alınarak, AR-GE Şube Müdürlüğü'nün emrine verildi. Kara'nın yerine, Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Çoşkun atandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ayrıca Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü'nde olay gecesi görev yapan nöbetçi müdür de dahil sayıları 25'i bulan personel hakkında da soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem