Emniyet amiri gözaltına alındı

Gaziantep'te fuhuş, çek senet tahsilatı ile gasp suçlarına karışan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında bir emniyet amiri ile 1 polisin de bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine organize çeteye yön

Emniyet amiri gözaltına alındı

Gaziantep'te fuhuş, çek senet tahsilatı ile gasp suçlarına karışan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında bir emniyet amiri ile 1 polisin de bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine organize çeteye yönelik teknik takip başlattı. 2 ay süren takibin ardından polis, bir çok adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, aralarında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri G.K. ile Şahinbey Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 1 polis memurunun da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

Fuhuş yaptırmak, zorla çek senet imzalatmak, çek senet tahsilatı yapmak ve gasp suçlamasıyla Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 28

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem