Emekli astsubay yakalandı

Murat Mortaş ve arkadaşı Osman Nuri Y, daha önceden aralarında anlaşmazlık olduğu belirlenen V.B. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.B, yanında bulunan tabancayla Mortaş ve Osman Nuri Y'yi vurdu.Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Mo

Emekli astsubay yakalandı

Murat Mortaş ve arkadaşı Osman Nuri Y, daha önceden aralarında anlaşmazlık olduğu belirlenen V.B. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.B, yanında bulunan tabancayla Mortaş ve Osman Nuri Y'yi vurdu.

Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Mortaş, olay yerinde öldü. Sol bacağından yaralanan Osman Nuri Y. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerinde av tüfeğiyle de ateş ettiği belirlenen ve emekli astsubay olduğu belirlenen V.B, bir tabanca, bir otomatik av tüfeği ve bunlara ait mermi ve fişeklerle yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem