Elektrik akımına kapıldı

 Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde kurban kesim yeri olarak belirlenen alana 'calaska' adı verilen kesilmiş hayvanları yüzmek için kullanılan askıyı kurmak için çalışan 33 yaşındaki Mehmet Şimşek, akıma kapılarak öldü. Olay,  ilçe merkezindeki Tepeardı Mahalles

Elektrik akımına kapıldı

 

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde kurban kesim yeri olarak belirlenen alana 'calaska' adı verilen kesilmiş hayvanları yüzmek için kullanılan askıyı kurmak için çalışan 33 yaşındaki Mehmet Şimşek, akıma kapılarak öldü.
 
Olay,  ilçe merkezindeki Tepeardı Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu yanında meydana geldi. İlçede elektrik tesisat işleriyle uğraşan Mehmet Şimşek, kurban kesim yeri olarak belirlenen alana calaska düzeneği yapmak için çalışmaya başladı. Ancak bu sırada akıma kapılan Şimşek ağır yaralandı. Öğrenci yurdu görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi.
 
Ambulansla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek kurtarılamayarak öldü. Evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Mehmet Şimşek'in cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem